imagine de ansamblu

viziune, misiune, valori multico

Sa oferim servicii profesionale de sortare&rework, aplicatii cu jet de apa, servicii de asamblare si leasing de personal de cea mai buna calitate, care sa protejeze mediul inconjurator, adaptate la cerintele fiecarui client, servicii care sa adauge valoare si sa ajute clientii in a-si imbunatati performantele si atingerea obiectivelor stabilite.


viziunea multico

Sa fim cei mai buni in domeniul serviciilor de sortare&rework, aplicatiilor cu jet de apa, serviciilor de asamblare si leasing de personal, in conditiile unei cresteri stabile pe termen-lung, in armonie cu oamenii, societatea si mediul inconjurator.

Succesul Multico se bazeaza pe oameni, pe aptitudinile si talentele acestora, pe o echipa cu un spirit inovator, deschis la nou si schimbare.

Calitatile ce ne vor ajuta in realizarea acestei viziuni sint flexibilitatea, orientarea catre client si capacitatea de a oferi servicii de calitate la preturi competitive.

Masura succesului nostru este data de satisfactia pe termen lung a clientilor, a echipei noastre si a investitorilor.


valorile multico

Valorile pe care se sprijina Multico sint cele care formeaza identitatea companiei noastre.

Clientii - Existam prin clientii nostri. Suntem orientati catre client si asiguram satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

Calitate si mediu - Oferim calitate si respectam mediul inconjurator. Suntem dedicati calitatii si protejarii mediului.

Angajatii nostri - Succesul Multico se bazeaza pe angajatii nostri. Suntem o echipa motivata si vom asigura dezvoltarea continua a acesteia.

Initiativa - Reactionam imediat si oferim cele mai bune solutii. Suntem intotdeauna cu un pas inainte si suntem dedicati imbunatatirii continue.

Flexibilitate - Intelegem schimbarile si le transformam in oportunitati.

Abordarea "Win-Win" - Dezvoltarea pe termen lung este posibila doar in conditiile unor relatii de afaceri reciproc avantajoase. Vom promova doar parteneriate de afaceri ce aduc beneficii ambilor parteneri.

  • galerie-viziune-1
  • galerie-viziune-2
  • galerie-viziune-3